Sanna Hansson

Ateljéfönster

Kategori: Everyday ♥


Hej!
Nu sitter jag här i soffan, med ett stort ateljéfönster till vänster om mig. Alltså trots att jag sitter inne lyser solen som starkast på mig. Det enda dåliga med det är att dataskärmen blir lite ljus och man får sol i ögonen, men vem bryr sig? Idag blev det ganska tidig hemgång från jobbet, redan vid halv 3. Åt inte mellis med ettorna eller var på fritids alls och mamma skulle vidare på kurs på annan skola så hon åkte hem och släppte mig och Hampus hemma.
Har tränat mer på pianot nu de sista dagarna, känner inte lika stor ångest över läxorna nu. En låt kan jag galant, en kan jag nästan och den tredje måste jag fråga lite saker om, men det jag fattade kan jag ;)

Idag har det nog inte hänt så jättemycket. Jag höll i en mattegenomgång/träning. Det är svårt ibland att förstå hur svårt vissa har för tiokompisar och tex 30+?=100 och skriver 61 som svar. Men sen tänker man att man själv har varit så liten och man måste ju lära sig det någon gång. Det kommer ju inte bara av sig själv, eller hur?
Vi hörs senare ikväll, efter dansen!

Kommentarer

  • Ninas modeblogg, utan mode säger:

    Jag hatade verkligen att ha pianoläxa.

    2010-04-14 | 11:02:01
    Bloggadress: http://ninai.blogg.se/

Kommentera inlägget här: