Sanna Hansson

Dagen med lillebror

Kategori: Everyday ♥

Ytterligare en påskdag slut. Dagen har spenderats i Lund med bland annat bio.
Lillebror följde med och tanken var att vi skulle in till Lund först för att shoppa lite. Vi kollade en av affärernas hemsida och där stod det att de hade öppet även om det var långfredag. Olyckligtvis var det den ENDA affären inne i stan som hade öppet. Så kan det gå... Så vi fick ta bussen tillbaka ett steg och hamnade på Nova Lund.
Det blev lite kläder till Hampus och ett armband för mig bland annat, inte så mycket blev det idag i och med att jag shoppade igår. Men armbandet kostade 20 kronor, hade kostat 100 så enligt mig var det rena fyndet!
Sen skulle vi ta bussen tillbaka till stan för att äta, handla godis och se på bio. Vi hoppade på en stadsbuss och jag som inte kan exakt vad alla gator i Lund heter blev en aning förrvirrad när bussen började svänga in i höghuskvarter. Men det gick bra, den stannade där vi skulle av också, haha. Annars vet jag inte vad jag hade gjort. Till sist hamnade vi på bion som var i 3D. Alltid kul med sånt. Och vi såg Alice i Underlandet. Den var riktigt bra, lika mörk som jag hade tänkt mig men även väldigt mycket coolt mode i den.


Bland annat Alices alla klänningar, den bästa fanns det ingen bild på, men men...
Sen var det de röda hjärtläpparna som Red Queen har. Riktigt riktigt coola!
Kram!

Kommentarer

  • En modells & statist liv säger:

    Oh tack :) ingen fara :)

    2010-04-02 | 22:12:26
    Bloggadress: http://modellinglove.se

Kommentera inlägget här: