Sanna Hansson

Jag minns Melodifestivalen

Kategori: Jag minns ♥

Ja, nu blir det en ny kategori! "Jag minns..." där jag kommer skriva om olika saker jag gjort. Först ut blir Melodifestivalens genrep i Malmö 2004.


Det här var ju rätt längesen, men i den här omgången var Lena Philipsson med, det var det året hon vann med "Det gör ont". Och Charlotte Perelli var programledare bland annat.
Innan vi kom in var det rätt mycket reklam utanför. Juicemänniskor med stora behållare på ryggen som delade ut festivaljuice. P3 var där och delade ut gröna autografblock som färgade av sig på fingrarna när man höll i dem. Men sen kom vi in i arenan. Jag kommer ihåg att jag tyckte det såg större ut på TV sen dagen efter när det var på riktigt. Men det var häftigt.
Efter att alla bidrag spelats envisades min lillebror med att han skulle rösta. Det var ju bara det att det inte gick och rösta, och det förstod ju alla. Tillslut lyckades mamma övertala honom om att det bara var genrep, att rösterna inte räknades idag och så vidare. Men då var det dags för programledaren att berätta vem som "gått vidare", alltså två bidrag de bara hade lottat för att se så att allting fungerade. Och då bröt han ju ut igen i ett "MAN KUNDE JU RÖSTA". Haha...


Anledningen till ledsna miner på den här bilden är inte så svår att förstå då jag var 9 år och Hampus 6 år.
Vi hade ju fått block för autografer och var fullt hypade på att vi skulle få alla artisternas autografer. Vi gick fram till folkmassan där säkert 50 andra barn och deras föräldrar stod för att be om autografer och jag tror inte vi stod så långt bak heller. Men så kommer det en studioman fram och säger att det är ingen som får autografer idag eftersom artisterna vill ta det lugnt och inte får bli störda! Är det verkligen så svårt att skriva sitt namn på ett litet papper? Och dessutom när de delar ut block till oss. Men men, som synes på bilden blev det i alla fall ett Melodifestivalennyckelband. ;)UPDATE: Ändrade kategorinamnet till "Jag minns..." eftersom det sträcker sig lite bredare då :)

Kommentarer

 • amanda säger:

  tack :) jo allt är bara bra, själv då?

  2010-04-03 | 13:04:03
  Bloggadress: http://amandakatariina.blogg.se/
 • jennifer säger:

  fy vad coolt o fy vad snåkt av de ... att inte skriva autografer :O, :)<3

  2010-04-05 | 21:34:31
 • Sanna säger:

  jennifer: håller med dig ;)<3

  2010-04-06 | 14:36:43
  Bloggadress: http://thesannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: