Sanna Hansson

Leopard ♥

Kategori: Dagens outfit ♥

Hej!
Idag har jag lärt känna barnen lite bättre. Och jag tror att jag kan alla namnen nu!
Vid maten idag så satte jag mig vid ett litet mer pratigt bord och en tjej frågar mig vilket favoritdjur är och sen är det igång att alla ska berätta om djur (och syskon) för mig. Men det är kul! Sen när alla hade ätit upp väntade jag på ett litet förskolebarn för han var lite långsam på att äta och ingen annan väntade på honom.
Och då fick jag höra mycket, haha! Det är roligt med såna små barn för de är inte alls blyga och berättar om MASSOR av grejor. Han var till exempel bäst av alla på att pyssla. Och sen fick jag höra om vilka tider han slutade till skolan. Till slut säger han "Jag är mätt nu, men jag gillar inte det som är kvar. Gurkan var inte god". Jag säger då "Men det är ju inte så konstigt, för det är ingen gurka". Det var en sån som ser ut som gurka, zucchini tror jag det heter. Jag trodde också det var gurka innan jag smakade ;)

Jag har också fått berättat för mig att jag måste ha en annan färg på min tröja imorgon, för tydligen råkade jag ta ljusrosa tröja två dagar i rad. Så jag får väl hitta på någon annan färg imorgon. På tal om det så kommer dagens outfit här. Snart ska jag nog försöka städa mitt rum lite, träna lite på piano. Det är ju inget piano idag heller, fortfarande lov där.


Långärmad rosa tröja Gina Tricot
Vitt linne Gina Tricot
Jeans Gina Tricot
Leopardrosett Glitter


Kommentarer


Kommentera inlägget här: