Sanna Hansson

Sista repet

Kategori: Everyday ♥

Hejhej!
Nu har vi kört vårt sista genrep för imorgon! Det är ju barncancerevent då och vårt barnband Godisbeatarna ska bland annat spela. Jag ska även dansa, och det kommer att finnas möjlighet att delta i kurser för att stödja Barncancerföreningen södra. Är inte så nervös, det ska mest bli kul. Passet med Godisbeatarna är måttat och justerat så nu är det bara en natts sömn och en del uppsjungning imorgon innan vi ska vara i Kävlinge, redan klockan 9. Men det är absolut värt det! 
   Dagen började ganska segt, var inte klar förrän klockan 12. Eller helt klar i alla fall. Ungefär då kom mamma hem för att äta lunch, sen bestämde vi att Elin skulle komma vid 3. Så jag körde igenom danserna inför imorgon och tränade låtarna. Hade egentligen tänkt att titta på filmen Rent, men den var för lång. Och det var bara en och en halv timme innan Elin skulle komma. Så jag körde på Morgan Pålsson-filmen, haha. Så nu har jag sett den med. När Elin hade varit här ett tag så hörde Amanda och Karin av sig och ville träffas. När de hade kommit med bussen gick vi ner till lekplatsen ett tag. Mest för att det är den enda platsen man kan träffas på där vi bor. Och Vera var också där, så vi hann säga hej till henne också. Kvällsmat blev pizza, mums!
Ska snart sova nu, men vi hörs!


Har ingen bild från dagen, så här är en när jag äter rån, haha! Har blivit galen i det, känner mig som en bebis igen. Tyvärr tog de slut idag :(

Kommentarer


Kommentera inlägget här: