Sanna Hansson

Nycklar

Kategori: Everyday ♥

Hejhej!
Sitter här och läser lite biologi. Det är prov nästa fredag så jag börjar läsa igenom det idag så kanske det kan gå riktigt bra! :)

Tycker det är jobbigt med nycklar. De försvinner hela tiden. Eller de kanske inte försvinner jämt, men man tror man har gjort av med dem.
Det värsta som hänt i nyckelväg var i sjuan då jag råkade glömma hela nyckelknippan i låset och gick på lektion. När jag kom tillbaka var både låset och nyckeln borta. Jag fick panik och ringde mamma. På nyckeln hade jag både skåpsnyckel, hemnyckel och cykelnyckel. Jag sprang till vaktmästaren och frågade om den var där men det var den inte. Så till slut satte jag mig ner på golvet och tänkte att det här kommer aldrig och lösa sig, och väntade på mamma. Ut ur lärarrummet kommer en lärare och ser mig. Hon frågar om det är mitt skåp som inte har något lås. Förtvivlat svarar jag "ja" och så tar hon fram nycklarna. Gud vad lättad jag blev!!!
Sen dess har jag mina husnycklar och skåpsnycklar för sig. Det känns bättre så!

Men idag trodde jag att jag hade blivit av med dem igen. Jag letade under bänken och i alla böcker och så ligger de i ett hörn utanför klassrummet. Jag hade tappat de när jag gick in! Haha. Men nu är allt frid och fröjd igen. En kompis tipsade direkt om att jag borde ha något större att hänga i nycklarna än ett sketet mobilsmycke. Så jag ska försöka leta upp något bra.

Ha det så bra, och håll koll på nycklarna! ;)Kommentarer

  • Anonym säger:

    sv: du är nu med och tävlar om att bli en av finalisterna i veckans blogg.

    2010-02-09 | 17:57:43

Kommentera inlägget här: