Sanna Hansson

Fredagen den 23/7 2010

Kategori: Kroatien 2010 ♥

Den här dagen vaknade jag tidigt av att pappa gick och handlade bröd. När vi hade ätit frukost och gjort oss klara för dagen gick vi bort till Belvedere och badade och solade där. Man märker verkligen hur stor låten "Waka Waka" är. Ledarna på det hotellet dansade den hela tiden, vid vattengympa och bara när som. Men låten är ju grymt bra så att lyssna på den flera gånger om dagen gör mig absolut ingenting.
   Lunchen hittade vi lite längre bort från turiststråket, där de hade den godaste salladen hittentills. Efter det tittade vi runt i butikerna för att försöka hitta de bästa priserna på det som vi tittat på under veckan. Tyvärr är det inte så billigt som man lnskar. Så för min del blev det endast ett armband. Hampus var oväntat den som shoppade mest. Sen gick vi tillbaka till poolen för mer vila och glass. Vid femtiden gick jag hem för att duscha och resten av familjen stannade kvar ett till.
   Senare på kvällen gick vi ut för att äta och fick ännu en gång printat i pannan att klackar drar till sig många blickar...


Kommentarer


Kommentera inlägget här: