Sanna Hansson

Måndagen den 19/7 2010

Kategori: Kroatien 2010 ♥

På morgonen väcktes jag vid halv nio tiden. Att sova i lägenheten var absolut inte svårt - det var till och med svalare än att försöka sova hemma i Sverige! Vi åt frukost och tog oss ner till poolen som är smockfull varje dag. Till lunch åt tre tredjedelar av familjen grekisk sallad och det var riktigt gott! Efter lunch spenderade vi några timmar i skuggan och sen gick vi ner till stranden som bara ligger en trappa ner från poolområdet. Där stannade vi ett bra tag och det började kännas som om min solbränna började synas i alla fall lite.
    Saltvattnet i havet är så salt att man inte kan doppa huvudet, men vågorna tvingade en i alla fall. Vid halvfemtiden stack vi upp till poolen igen för ett till dopp och glass. Dagens lärdom var nog att klackar och skor drar till sig uppmärksamhet, om ingen visste det haha!
    Kvällens mat var en riktigt god kycklingfilé med champinjonsås och efter den skulle jag kunna rulla fram. Efter maten gick vi hem för en vilosam kväll med lite vykortsskrivande.Kommentarer


Kommentera inlägget här: