Sanna Hansson

Let's go!

Kategori: Everyday ♥


Hej!
Äntligen är det fredag igen, alltså exakt en vecka tills jag slutar skolan. Och en vecka och en dag tills jag åker till England! Nu är det skrämmande nära, jag har börjat packa. Fast det började jag med för någon vecka sen, om man räknar med att ställa fram resväskan och kasta i första bästa tröja, haha! Men det ska i alla fall bli grymt roligt.
   Ikväll är det träning på dansen, ska faktiskt åka om 40 minuter, och dra igenom det som ska vara med på showen imorgon. Det är dansens dag i Lund och alla studions grupper ska vara med. Så det blir dans för hela slanten! På kvällen kommer det gäster som ska fira min födelsedag, eftersom jag inte är hemma då jag fyller år. Alltså ska mamma och pappa också fira mig, vilket betyder att jag kommer få största delen av mina paket en vecka innan jag fyller år. Lyx eller? Mamma har dock sagt att hon ska packa ner en present som jag inte får öppna förrän jag fyller år på RIKTIGT.
   På söndag sjunger jag på nationaldagen i Lödde, och Elin ska spela. Roligt att vi har ännu ett jobb! Måndagen blir en riktigt skön slappedag, vi har ingen skola, eftersom vi haft lite vernissager och så på skolan under terminen. På tisdag är det show med dansen under Landskrona kille & Landskrona tjej. Efter det är det inga mer shower innan lovet. Och träningen på torsdagen blir inte heller av för min del eftersom vi ska till Liseberg med alla åttorna hela dagen.
   Men nu borde jag gå och byta om! Vi hörs, kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: