Sanna Hansson

Liseberg imorgon

Kategori: Everyday ♥

Hej allihopa!
Dagen idag har varit riktigt lugn, stökig, tråkig vad man nu vill kalla det i skolan. Vi hade någon märklig turnering där varje klass hade en station och jag var på vår station. Vi förgyllde dagen med... bokstavslekar... Haha! Så kan man ju också göra...
     Imorgon ska i alla fall alla åttorna iväg till Göteborg och Liseberg. Resan och inträde får vi, resten får vi betala själv. Lite halvdåligt enligt mig, men man kan ju inte få allt här i världen. Så morgondagen väntar med Balder, Lisebergsbanan, Jukebox med mera. Ska försöka dra in några åkfega vänner i Balder också. Åkfeg är jag bara när det gäller saker som går upp och ner som Kanonen och andra saker som uppskjutet och fritt fall. Resten är okej! 


     Nu tänker jag så att det kanske är näst sista dagen jag skriver på bloggen på tre hela veckor. Känns helt galet att vi åker till Eastbourne på lördag. LÖRDAG!!! Det var ju precis ett halvår dit. Och det är skolavslutning på fredag. Det finns ju inte på kartan. Har precis rullat ihop mina kläder i resväskan för att se om de tog mindre plats då, och det gjorde de - så jag kan alltså shoppa mer om jag rullar ihop kläderna till hemresan. Det är någonting jag verkligen ska se till att göra. Nu är det bara småsaker kvar att packa, så som deo, enstaka tröjor som behövts användas eller mobil och laddare.

Kramis!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: