Sanna Hansson

Några timmar senare...

Kategori: Everyday ♥

Är jag hemma och klar med spelningen. Många hade hoppat av i sista sekund, men som tur var var Elin räddare i nöden och hade tagit med sig lite fler noter så att vi kunde spela två låtar. Det blev För kärlekens skull och Once when I was little. Det är filmat också, så det kommer nog ut på youtube en vacker dag. :)
   Sen åkte jag och mamma vidare till Kävlinge. Vi hann in i kyrkan innan gudstjänsten började så nu har jag ingen gång kvar att gå i kyrkan. Man ska gå 12 gånger innan man åker till England så det var skönt att bli klar. Om vi inte hade hunnit med tiden hade vi nämligen fått åka in i Lund ikväll för en engelskspråkig mässa. Även om det också hade gått bra så är det nästan mysigare i Gamla kyrkan i Kävlinge, det är så litet och mysigt.
   När gudstjänsten var klar gick vi ut i parken utanför där nationaldagsfirandet fortsatte. Blandat med en rad tal av olika slag spelade Smörjgropen Concert Band, musikskolans storband, där min lillebror är med. Dansskolan uppträdde också med tre nummer, jag var inte med i något, så jag satt och klappade loss i publiken istället. Så nu har jag brända axlar, som det alltid blir, haha! Om 40 minuter bär det av till Elin för lite vanlig söndagsträning, men så mycket träning vet jag inte om det kommer bli. Vi har ju ingen mer spelning före vi åker till England. Vi får se vad vi kan hitta på!
Ha det så länge!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: