Sanna Hansson

Svarta skor och bling bling

Kategori: Everyday ♥


Hur lycklig är jag? Riktigt lycklig. När jag kom hem fick jag en till för tidig present av lillebror. Ringen som jag tittat på typ tusen gånger. Hade funderingar om att köpa den idag, men det kändes som att jag kunde hitta fler i England. Eller egentligen är jag bara lagom snål, och har nästan precis köpt en stor ring. Men så kom jag hem, egentligen skulle jag öppna den när jag var utomlands. Men så var de lite osäkra med storleken så jag fick den idag. Så tusen tack!

Dagen idag började med en promenad bort till busshållsplatsen i lagom kul väder. Resultatet av det hela blev dyngsura skor och genomvåta strumpor. Men jag mötte Jennifer på bussen, och jojokortsbetalaren var sönder så vi fick åka gratis, haha! När vi kom fram gick vi ett litet varv och sen shoppade jag skorna. Efter det gick vi och åt, och efter ett kort varv till var vi rätt trötta på det hela och bestämde oss för att ta bussen hem till Jennifer. Där hemma delade vi på en peeloffansiktsmask som också shoppades, och tittade på Göta kanal 3. Riktigt bra faktiskt! Tyvärr har jag inte de vackra bilderna då det ser ut som jag drar av mitt skinn haha, får se om hon kan skicka de sen...
    Vi bakade också kladdkaka, men annars slöade vi oss faktiskt mest, tv och dator och mat. Måste också berätta att jag var riktigt duktig idag. Lyckades avstå från världens snyggaste Lady GaGa-linne. Säger inte var det kommer ifrån eftersom jag fortfarande hoppas på ett köp vid sommarrean senare i år även om ni säkert kommer se det eller lista ut varifrån det är ;) Men jag tänkte att jag kanske hittar ett finare i London. Hoppas verkligen! Så idag har jag bara slösat ca en 100-lapp. Maten var gratis, hade en kupong haha. Alltid bra med sådana.
Ha en fin kväll,

Kommentarer

  • ELINA LINDHOLM säger:

    SV: Tack snälla! :D

    Det är bara bra med mig idag, hur är det själv då? Kram

    2010-06-07 | 20:42:32
    Bloggadress: http://elinalindholm.se

Kommentera inlägget här: