Sanna Hansson

Kärleken till ett band

Kategori: Musik ♥

Att Ola Salo är min största idol kommer väl inte som någon stor nyhet.
Och The Ark. Bara en sådan sak att Ola skriver låtarna själv och budskapen i låtarna.
Han sjunger ju också otroligt bra.
Den första låten jag uppträdde med på riktigt och den som startade hela mitt intresse för att uppträda var The Arks "It takes a fool to remain sane". Sedan dess har jag varit fast och plockar då och då fram låtarna.
Så om jag är nere eller överglad. Jag vet det mesta om The Ark och har träffat både Ola, Martin och Jepson.
Det är då man vill berätta precis som det är, att de har varit en sådan inspirationskälla som de faktiskt har varit.

Egentligen är det rätt märkligt att jag just har fastnat i ett glamrockband som The Ark som jag har gjort.
Jag lyssnar ju även på Black eyed peas, Mika, Alphabeat, Taylor Swift, Jason Mraz, David Guetta, Akon, Ne-Yo, Alicia Keys, Jordin Sparks, Beyoncé och så vidare. Listan kan göras lång.
Det brukar inte bli så mycket rock. Även om jag egentligen vet att jag innerst inne gillar det ganska mycket.För någon vecka sedan var ju också Ola Salo på tv i en dokumentär och jag satt klistrad framför tvn. Pratade någon så blev det "hsch!" och jag ville höra exakt allt som sas. Så att jag inte missade något viktigt.
Det var ungefär som att titta på en film och när Ola säger att han är osäker på om han vill göra något mer med The Ark efter Jesus Christ Superstar så blir det liksom att man sitter och håller tummarna. Hoppas att han ska ångra sig i slutet. Även om jag vet att de ska släppa en skiva nu i vår. Och visst ångrade han sig. Han sa att han inte kunde tänka sig att göra den typen av musik med några andra musiker. För ett tag var han insnöad på att göra en solokarriär. Men så blev det inte. Så i vår kommer The Arks nya skiva. Eller det är ju vår, så den borde komma snart, haha! Och jag kommer vara först i skivaffären och ro hem den. För det är något jag absolut inte vill missa!Kommentarer


Kommentera inlägget här: