Sanna Hansson

Man, I'm tired!

Kategori: Everyday ♥

Jag är sjukt trött. Efter att ha åkt buss och tåg hela dagen för ett tvåtimmarsmöte i Markaryd, Småland tror jag nästan att jag skulle kunna klara av vad som helst. Okej, kanske inte riktigt, men jag är stolt över mig själv.
Lite bilder togs så de slänger jag kanske ut lite senare, om de blev bra.
Efter mötet med MMA hade vi mer tid än vad vi trott. Mötet gick snabbare än vad vi trodde. Så vi blev körda tillbaka till centrumet där och så åt vi kinamat. Och vi hängde på låset, haha. Eller nästan i alla fall. De öppnade 11.30 och vi kom 11.20 så vi gick en liten runda och kom sen tillbaka ungefär prick. Och först var vi kan jag säga.
Vi fick då försöka prata med en man som nog bara kunde ordet "dagens". För Andrea frågade efter menyn och andra saker som inte hade med mat att göra, men han pratade bara om dagens. Men sen kom en annan som jobbade där och fick hjälpa oss istället.

Nu ska jag slappa, kanske byta om till mjukiskläder och så blir det en lugn hemmakväll.
Imorgon är det träning i kyrkan inför Jesus Christ Superstar och sen efter ska Elin och jag spela på instrumentvisningen för kommunala musikskolan. I trean får man ju välja ett instrument och vi ska demonstrera pianot. Förutom att vi ska spela varsin låt så ska jag också sjunga två låtar som Elin kompar.
Ni får ha en underbar helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: