Sanna Hansson

Någonsin undrat över namnet?

Kategori: Everyday ♥

Hej!
Känns så bra idag, att komma hem från skolan och bara behöva träna piano för det är inga läxor mer denna veckan. Känns bra. Imorgon ska jag ringa till kommunen på elevens val och fråga om vi kan få låna gräsplätten utanför Lödde Centrum till Second Hand Happeninget. Nervös? Ja...

På frågan varför min bloggadress är thesannaa.blogg.se så är det egentligen inte av någon anledning. Jag försökte med sanna, sannaa, sannaa, saaannaa och så vidare och till slut tänkte jag "aja, jag får väl prova det här då" och så gick det. Därför är jag inte "The Sannaa" som bloggar utan bara Sanna, och i efterhand har jag tänkt andra saker som jag kunde skrivit egentligen men nu är det ju som det är och det är ju bara en adress där uppe i det vita fältet, det viktiga står ju i texten i inläggen. Men nu vet ni.
Ikväll åker jag iväg till dans, denna veckan är det ingen extra tidig dans, så det är en hel timme kvar tills jag ska åka... Vad ska jag göra fram tills dess? Jag har redan gjort allt jag behöver. Ätit glass (!), spelat piano, ringt och bytat pianotid med en annan eftersom vi har show på skolan då. Ja, jag har INGENTING kvar att göra.
Kan ni tro det? Så jag tänker ta det lugnt och sitta här ett tag.
Kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: