Sanna Hansson

Sunshine on me

Kategori: Everyday ♥

Godmorgon!
Idag vaknade jag av att solen sken rakt på mig, jag kunde gå upp utan att frysa vilket är väldigt stort för mig.
Egentligen hade jag inte behövt en filt, men har man vant sig under det kalla vinterhalvåret så har man...
Kände mig också ovanligt hungrig idag när jag vaknade. Därför stoppade jag i mig två mackor, ett stort glas juice + en skål med flingor. Mums på det!
Senare ikväll åker vi till min morbror och hans sambo eftersom hon fyller år. Trevligt, trevligt!
Men innan det blir det förhoppningsvis lite inspelning i studion, eller i "inspelningsområdet". Det behövs ju nu till dansen, när det har blivit lite sångnummer. Förra terminen gjorde jag tabben att inte spela in, och då fick jag stå i studion och sjunga högt för att de andra skulle höra mig vilket bara resulterade till att jag tappade rösten när det var dags för show. Vi har kört på originalversionerna i studion fram tills nu, men det blir ju mer på riktigt om det är min röst som hörs ur högtalarna. Så jag får väl ta mig i kragen, göra mig i ordning och sjunga upp.Efter provandet av byxor i garderoben igår insåg jag att jag har blivit rätt så mycket längre det sista året.
Tre par jeans plus mina jeansleggings har blivit för små. Jippie... Det är ju rätt så mycket nu också, men jag hoppas att jag får tid att sticka och fixa något par nya byxor.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: