Sanna Hansson

The calender is my best friend

Kategori: Everyday ♥

De där övningarna som ligger på glosboken "senast tillagda övningar". De kommer inte behövas mer, inte på länge i så fall. För det är franskaövningar. Jag kan inte beskriva hur lättad jag är över att provet är över.
Franskaprovet har gjort att jag har tjatat mycket om det här på bloggen och ni vill väl inte BARA läsa om mitt franskaprov hela tiden. Så nu tänker jag sluta med det och istället berätta om hemkunskap. Haha, nej, men jag ska sätta mig och läsa läxan om kött som är till imorgon. Har inte hunnit göra något på det förrän idag på bearbetningstiden på grund av franskan (förlåt). Men nu blir det andra köttbullar ;)Jag öppnar min kalender och tittar på veckan och tänker: Är detta verkligen sant? Är verkligen min vecka så här fylld? Och ja, det är den. Hade det inte varit för läxorna så kunde man blivit lite glad, men men. Helgen är också packad med ett födelsedagsfirande, träning i kyrkan, uppträdande på gudstjänst och kanske dansträning + träning med Elin. And it goes on... Skönt sen när man bara har det roliga att tänka på, som sånt här, när det är prao. Inga läxor i två veckor, kan bara fokusera på musiken och det jag gillar.
Jag ska förresten praoa på skola, i mammas etta vilket ska bli superkul. De är så söta och jag tror verkligen att det kommer bli spännande. Att få leka lärare har väl alltid fallit mig i smaken ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: