Sanna Hansson

Big

Kategori: Everyday ♥

Nu ska jag skriva, och jag ska skriva mycket. Nu!
Det har varit riktigt stressigt, och är fortfarande, med skolan just nu.
Vi håller ju på att samla pengar till den frankrikeresan och nu är det flyttat så att vi ska åka i oktober. Så vi har stressat rätt mycket i onödan. Och nu har även de Franska veckorna börjat vilket nästan ingen hade koll på. Men igår efter skolan så knallade jag och Andrea ner till centrum och fixade till lite så att vi hade lite gjort. Vi satte upp det vi fick i goodiebagen eller vad man kan kalla det från när vi var på MMA i Markaryd. Just nu så är det inte så mycket mer på bordet, men en som jobbar på Solkärnan skulle trycka upp papper som blev som små häften med information om MMA. Men det sköna var att när vi kommer till centrum så pratar vi med henne på Solkärnan som är vår handledare eller vad man ska kalla detta i det här projketet, och hon var rätt lugn inför det här. Så det kändes bättre då.
Men vi hade en engelskainlämning idag, var lite småstressad över den men jag både skrev klart och renskrev idag så det har jag lagt bakom mig nu. Ekologireportaget skrev jag klart förra veckan så jag har skickat iväg det till både NO och svenskalärare. Svenskaläraren tyckte inte att jag behövde rätta något men jag har inte fått svar från NO-läraren än. Så jag hoppas att få samma svar från henne!
På tal om franskan så hade vi ett mindre franskaförhör idag, ungefär två och en halv sidor glosor, men det var bara förhör på 25 av de. Och det kändes faktiskt väldigt bra! Jag kände att jag hade koll på alla glosor och även om det skulle vara le eller la. På måndag är det muntligt lite större prov på franskan så det lär bli en del pluggande inför det i helgen. På fredag är det franskdisco och jag kommer att sitta i garderoben hela kvällen bokstavligt talat! Jag ska alltså ta emot barnens jackor och skriva ett nummer på deras hand. Sen ska jag sitta där och vakta de, haha! Men då kan jag ju passa på att läsa lite franska så det blir nog bra i alla fall.

Imorgon är det bara halv dag, vi slutar vid lunch och bussen hem går tio över 1. Härligt! Men det ska hinnas med en del samma dag redan i skolan. Först är det hemkunskapsläxa på morgonen, så den får jag sätta mig med ett tag efter jag skrivit klart. Innan lunch är det också matteprov. Roligt, eller inte... Jag ska sätta mig och räkna de sista talen på spår 2 och kolla igenom sammanfattningen så att jag är så bra förberedd som möjligt.
Så där fick ni en "kort" lägesbeskrivning över hur det är just nu.
Kram,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: