Sanna Hansson

Hattifnatt

Kategori: Everyday ♥

Tjo!
Elin och Karin åkte precis hem efter dagen spenderad hos mig. Det blev lite filminspelning, och även lite tränande på sånger från min och Elins sida. Men mest slappande framför tvn och buzz. Riktigt underhållande, speciellt om man vinner hela tiden, haha!

Igår åkte jag och Natta till Nova och var där på dagen. En del riktiga fynd gjordes. Ett par jeans för 300, jag som aldrig brukar kunna shoppa så pass billiga jeans. Och även en klänning från Bikbok. Hade en liknande innan som jag råkade spräcka. Sen blev det även ett set med fyra ringar från Topshop och ett par billiga örhängen från Kappahl. Och en hatt! Haha ;) Jag hade ställt in mig på att hitta en svart hatt men det fanns ju såklart ingen stans. Så jag tänkte gå in på H&Ms killbarnavdelning och bara kolla för man vet ju aldrig. Och jag hittade en för 60 spänn! Fynd eller vad?! Dock var den svart med lite inslag av mörkblått men man kan ju inte få allt här i världen!

Sen åkte vi hem till Natta och kvällen spenderades där med pizza och Sommarkrysset! På kvällen ringde också en nyss hemkommen Jennifer och frågade om hon fick komma, så det gjorde hon. Riktigt mysig kväll! Det var så länge sen jag sist han träffa kompisar, men denna helgen tycker jag att jag har lyckats väldigt bra.
Nu tänker jag bara slappa lite, kanske klappa min nya hatt och sjunga lite. Ha en go´kväll :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: