Sanna Hansson

Men då kör vi på det där då

Kategori: Mode ♥

Så, nu fick jag skrivit av mig om en massa saker som folk säkert inte kommer att orka läsa. Men ibland är man tvungen att skriva av sig om vad som händer just nu innan man kan skriva något annat.
Det är maj nu, vilket är helt ofattbart! Och det är inte ens varmt, eller bara lite sol men det är inte majvärme.
Vi får hoppas på bättre, och när det kommer vill jag ha jeansshorts, ljusa byxor och höga klackar tillsammans med vit spets och vackra klänningar.
Hur kommer ni klä er i sommar? Vilken är er favoritaffär?

För det mesta brukar det bli basplagg på Gina Tricot, men efter att ha varit trogen handlare där rätt länge är jag trött på att om man köper ett plagg där så är det minst 5 andra på ens skola som har det. Därför har jag börjat leta lite på Monki och BikBok bland annat. Man tror kanske att det skulle vara likadant med BikBok, men det finns inte på Center Syd och det är där de flesta handlar. Men just nu känner jag mig redigt sugen på en rejäl senvår, nysommar-shopping! Blir väl någon helg framåt. Just nu är min kalender riktigt smockfull och jag hinner långt ifrån allt jag skulle vilja hinna. Men ändå är det bara mindre än 6 veckor kvar till sommarlovet, och det är riktigt HÄRLIGT :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: