Sanna Hansson

Slöa hela dagen

Kategori: Everyday ♥

Hej!
Idag har bara varit en total slappdag. Den började med en låång morgon med frukost framför "Skönheten och Odjuret". Lillebror ska på audition till den musikalen så han behövde göra lite extra research ;)
Sen tittade vi också på den nya versionen av "Fame", fast på franska. Min lärare sa att det gav mycket att titta på franska filmer. Och visst, jag förstod hela handlingen men själva orden? Hehe...
Nu sitter jag här och väntar på kycklingvingar, har inte ätit någon lunch vilket inte har hänt på riktigt länge. Men jag åt en rejäl frukost och det kan jag ju vara glad för nu ;)

Igår var det först show i Kävlinge på vårmarknaden. Det blev två nummer, bollywood och Lady Gaga. Det var rätt skönt med tanke på att jag inte riktigt återhämtat mig från sjukdomen än. Sen efter åkte vi direkt till Lund och åt kinamat där, och sen var det audition för "Spelman på taket". Auditionen kändes bra, men man får inte veta hur det gått än. De har haft en audition idag också, men sen ska de ju bestämma vilka som ska spela i musikalen. Så jag får väl veta hur det gått om någon vecka antar jag. 
Vi hörs,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: