Sanna Hansson

Song Contest

Kategori: Everyday ♥

Hej i rutan!
Har absolut inte hunnit blogga den här helgen och är hemskt ledsen för det!
I fredags var det sångtävling på skolan, och jag vann! :D Blev riktigt chockad, jag går ju bara i åttan och det är alltid nior som vinner. Så det var en hemskt glad överraskning. Vann både en väska, parfymprover, presentkort och mycket annat kul. Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på. Men, men.. Ni kanske får se filmen sen ;)

I lördags tog jag mig in till Lundakarnevalen där jag mötte upp Karin och Elin och så gick vi där hela dagen. Vi tittade på tåget och efter det gick vi och tittade på bio. Vi tittade på Last Song, och den var faktiskt mycket bra. Bättre än vad jag hade förväntat mig. Trodde att den skulle bli lite som Hannah Montana eftersom det var Miley Cyrus i huvudrollen, men den var helt annorlunda. Och det var sorgligt slut, vilket jag har börjat gilla eftersom det blir mer verkligt då. Efter bion gick jag till festivalområdet där resten av familjen var och träffade de, och tjejerna åkte hem. Sen tittade vi på Salem Al Fakir, och det var asbra. Han är så himla begåvad! Och vanlig, till skillnad från många andra tillgjorda kändisar.

För att berätta om hela helgen ska jag också fatta mig kort om söndagen. Jag vaknade ganska sent och solen lös mig i ansiktet. Mamma och jag hade pratat om en tur till Nova Lund, men det var ju så fint väder ute. Sen blev det helt kallt så vi bestämde oss för att åka i alla fall. Och jag hittade ett par jeansshorts, två klänningar som jag älskar och två par tights. Sen var det bara hem och vända, för att åka till Elin och träna piano/sång.
Så här har min helg sett ut! Hur har ni haft det?

Kram,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: