Sanna Hansson

Vattenlek

Kategori: Everyday ♥


Godmorgon, eller förmiddag. För alla friska är det väl det nu.
Idag är jag hemma och är sjuk, det är tråkigt och segt och det finns absolut ingen att vara social med förutom kaninen... Än så länge har det blivit film, Coco - livet före Chanel och bad med ansiktsmask. Känns som om denna dagen kommer gå lika långsamt som gårdagen.

När jag är sjuk så kommer jag på projekt som jag kan göra utan att bli sjukare eller fortsätta vara sjuk. Sådana enkla. Nu när jag har varit sjuk hela helgen har jag läst många tutorials på google. Det är hur kul som helst att söka på grejor där. Söker du på "how to..." så kommer det en massa förslag. Bland annat provat att få bort finnar med tandkräm. Och det funkar faktiskt, lite i alla fall. Läste också en "How to have a great conversation". Mitt i denna smeten hittade jag en sida som heter wikiHow, mycket bättre än wikipedia haha.
Men jag hittade även att man kunde dricka tre glas vatten om dagen för att få mindre glansig och oljig hud. Så det testar vi för fullt. Inne på andra dagen nu och ett glas vatten än så länge. Jag ger det en vecka och ser om det blir resultat. Eller jag vet att det kommer ge resultat, så varför inte lika gärna fortsätta ännu längre? Kommer såklart uppdatera! Kram.


Kommentarer

  • zandra- en helt normalt konstig tjej säger:

    den har varit sådär blev lite sjuk igår

    ska du hitta på ikväll då?

    2010-10-11 | 13:51:30
    Bloggadress: http://zandrasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här: