Sanna Hansson

Indiska köttfärsspett

Kategori: Everyday ♥


Hejhej!
Nu åker jag snart iväg och tränar dans i tre timmar! Dans är så himla härligt, får tankarna på andra saker och är avslappnande trots att det är hård träning.
Idag var det orientering i Sandskogen på idrotten, och då skulle man ta sig till den skogen så snabbt som möjligt så pappa körde min cykel till skolan så att jag kunde cykla dit. Eftersom jag bor i Hofterup och går i skolan i Lödde så är det lite jobbigt att fixa dit cykel själv. Men jag fick däremot cykla hem. Ganska skönt faktiskt!
På hemkunskapen idag fick vi en uppgift att göra valfri rätt med köttfärs. Angelica och jag satsade stort och körde på indiska spett som vi aldrig lagat där tidigare samt wok och ris, format efter decilitermått på tallriken. Resultatet av Angelicas toppris var att hon fick gå runt och visa alla i hela gruppen vårt fina ris, haha!

Har även stretchat lite idag! Nu satan ska jag lära mig att gå ner i split och spagat, det räcker nu! Jag vill inte vara en av de få i dansgruppen som inte kan det. Så nu är det hårdträning varje dag! Och jag känner redan lite träningsvärk, så det kan ju bli ett intressant projekt...
För övrigt så har jag även räknat några sidor matte. Det är matteprov nästa vecka och jag är långt ifrån ikapp, så det blir en mattehelg. Taggad? Nja..
Vi hörs! Puss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: