Sanna Hansson

April April

Kategori: Everyday ♥

Har ni blivit lurade idag? Jag funderade på att luras om mina fingrar, ni vet att de är tejpade... Så tänkte jag ta bandage på hela handen och låtsas att det blivit en spricka. Men, jag tänkte att det skulle bli jobbigt att gå med det hela dagen så jag la ner den idén. Fingret är dessutom lite bättre idag, har inte tejpat för tillfället. Tänkte inte att här finns något här hemma som kan skada mig direkt. Men i skolan blev det tejp.
   Däremot blev jag lurad på det äckligaste sättet. Eller det kanske var mer av ett practical joke. Men jag satt i alla fall och läste engelska, och sen kommer en "blodig" tampong framför mina ögon. Snacka om att jag blev rädd! Men det var ju bara en tilltuffsad tampong med målarfärg. Men ändå! Första reaktionen var att den var riktig ju, haha... Sen är det alltid några som ska dra de tråkigaste aprilskämten typ: du har en prick på hakan... Och så vidare. Aja, nu är den i alla fall över- nästan. Finns ju fortfarande chans att dra ett skämt på pappa när han kommer hem. Men jag tror jag låter bli.

Nu sitter jag ute i solen, lite småjobbigt att behöva kisa när jag skriver på datorn men det funkar så länge det är soligt och våren inte slutar. Det regnade ju igår - men nu räcker det med sånt! Imorgon är det audition och träning. Och ikväll tänker jag skriva om noterna i rätt tonart och ladda upp. Kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: