Sanna Hansson

Bästis

Kategori: Everyday ♥


Jag skulle vilja klargöra en sak. Det kom på tal häromdagen när vi hade nationella i engelska. Det handlade om kommunikation och hur man pratade till olika människor. Jag nämnde att jag kan prata om nästintill allt med min bror. Att han praktiskt taget är min bästa vän. Och det är han. För vem annars kan man prata med om allt det där man inte kan prata med sina kompisar om. Så han är helt klart min bästa vän. Vi tycker likadant, har samma intressen och det finns ingen bättre att ha med sig på shoppingrundan, haha!
   Jag vet att det är många syskon som bråkar jämt, och visst bråkar vi. Men inte hela tiden. Och det är ofta dessutom om onödiga saker som om vem som ska hälla upp coca cola till den andra. Men i mycket kommer vi överens! Nu när jag skriver det här blir jag påmind om att vi måste hitta på något snart, man spenderar ju alldeles för lite tid med sina syskon egentligen!

Kommentarer

 • Sandra säger:

  Tack för din fina komplimang! Jo ikväll är det bara bra! Tar det bara lugnt och laddar upp för morgondagen - min födelsedag! Du har en väldigt fin blogg själv! Åh du verkar ha rest så mycket... Avundsjuk! Ha en fin fredag du med :)!

  2011-04-08 | 22:31:24
  Bloggadress: http://stockholmthewayiknowit.blogg.se/
 • matilda säger:

  tack så mycket :) den har jag köpt från Zara nu i vår, ha det bra du med! kram

  2011-04-08 | 23:30:05
  Bloggadress: http://matildathors.blogg.se/

Kommentera inlägget här: