Sanna Hansson

En veckas ledighet har passerat

Kategori: Everyday ♥

Godmorgon!
Nu är det tyvärr sista dagen av lovet... Åh, jag vill verkligen inte sluta vara ledig - har varit så himla härligt. Men vi har i alla fall prao i en vecka först, eller fyra dagar i alla fall. Men efter det är det Nationellaprov i matte. Och ni kan inte förstå hur nervös jag är inför det, har ganska mycket till att räkna så det får bli varje kväll i en vecka nu. Och så har vi So-prov och inlämning... Hur ska det här sluta? 
   Men jag ska försöka att inte tänka på det idag. Jag tror att Hampus och jag skulle försöka få oss klippta idag. Tror verkligen det behövs. Klipper mig inte alls ofta nämligen.
   Och så är jag väldigt glad för en annan sak: jag har nästan köpt in allt som jag skulle. Det enda som jag känner saknas riktigt nu är en fin jumpsuit och ett coolt läppstift. Sen klarar jag mig ett bra tag. Men jag slår vad om att jag inte kommer kunna hålla inne shoppingsuget lika länge den här gången. Men det kan ju vara bra att man kan spara när det verkligen gäller! Vi hörs senare, kram!


Och just det, blev klar med bildprojektet igår på tema "frid/fred" och skickade in till bildläraren. Många misslyckade försök med självutlösaren, men är nöjd med bilderna. Kanske visar sen. Här ovan är en som inte fick vara med i serien, men jag tycker den är söt ändå!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: