Sanna Hansson

Nu är det två veckor kvar till lovet

Kategori: Everyday ♥

Åh vad härligt det är att komma hem och veta att den här veckan har jag inga läxor att plugga, och jag har inga nästa vecka heller. Hur härligt som helst! Och hemkunskapsförhöret gick bra också, likså NP i Fysik andra delen. Nu har vi bara två NP kvar i veckan - fast i engelska. Ett av ämnena som jag faktiskt inte är ett dugg nervös för, ska mest bli skönt att ha det avklarat. Matten vill jag inte ens tala om...

Veckan är uppbyggd av ganska mycket träning och avslutas sedan med modevisning, så på onsdag eller torsdag får jag åka och prova alla kläderna. Det är alltid lika spännande att se vad man får för något, vi hoppas på fina kläder!
   Borde kanske städa lite, som vanligt i min garderob. Den är ju alltid i behov av det, och det är cirka två timmar kvar till träning... Hmm! Det kanske kan vara bra med en rejäl rens? Titta ifall det är något som är för litet och så? Så får det bli. Och en rejäl shoppinglista på det också? För att riktigt se vad jag "behöver". Skulle ju vara för hemskt att komma hem från shoppingen på lovet och inse att jag glömt något viktigt, haha!

Och sedan borde jag träna lite piano, kanske det först i alla fall - det tar nog mindre tid. Och om två veckor är det Song Contest på skolan. Iiih! Tiden går ju alldeles för fort. Hur ska jag hinna med allt? Nåväl, det är väl bäst att jag sätter igång om det ska bli något av den här eftermiddagen. Kanske slänger in ett inlägg till, vi får se. Kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: