Sanna Hansson

Vad jag vill

Kategori: Everyday ♥

Jag vill springa runt i oversizelinne, ljusa jeansshorts, gladiatorsandaler och vita solglasögon. Sommar - ja tack!Jag vill ha en vit klänning och blommor i håret, gå på en varm sommaräng och känna gräset mot mina barfota fötter. Jag vill gå i Malmö i stråhatt och fynda sommarfynd och dricka cola i Folkets park, gå på KB och lyssna på musik och gå gatan mellan Trianglen och Rytmus flera gånger.
  
Jag vill gå i Lund och äta i solen efter en dags strosande. Jag vill bada i Lomma och ta båten till Flakfort. Jag vill åka de karuseller på Liseberg jag aldrig vågat åka. Jag vill hålla någons hand under fallande sommarregn och jag vill cykla på Ven. Jag vill tälta och grilla och jag vill känna doften av nyklippt gräs.

Jag vill stå med brevet att jag kommit in på Rytmus i handen. Jag vill känna doften av kärleken. Jag vill träffa människor, sitta runt en eld och sjunga söta sånger. Jag vill lära mig spela gitarr, vara med i en musikal. Spela piano, skriva låtar i solskenet och åka till Kullen och bada från klipporna.

Hur långt kvar var det sa du?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: