Sanna Hansson

Uppdatering

Kategori: Everyday ♥

Hej bloggen!
Nu är det dags för mig att ta mig i kragen och börja blogga igen. Regnet vräker ner utanför så jag tar chansen att skriva ner vad som hänt den senaste veckan. Vilket är väldans mycket...

27 juli Det blev snabbt bestämt att hela familjen skulle åka till Bakken i Danmark hela dagen. Så vi tog bilen dit och spenderade dagen med att åka karuseller och roa oss själva.


28 juli Camilla och jag bestämde oss för att åka och fixa present till Emma, som fyllde år senare under veckan. På kvällen sjöng Emma i Lomma så vi åkte dit för att höra hennes underbara röst!

29 juli Elin och jag träffades för att träna och åkte efter det in till Helsingborgsfestivalen för att gå runt ett tag i festivalyran. Petter spelade när vi gick förbi så vi stannade för att se honom ett tag. Sedan gick vi vidare och en helt underbar sak hände! Det var två tjejer som jobbar på ett castingföretag som kom fram och frågade ifall jag skulle vara intresserad av att bli modell! Såklart sa jag ja. Och på måndagen var jag på casting för två modevisningar, på torsdagen fotade de mugshots på mig och samma kväll ringde de och sa att jag kommit med på de två jobben. Så gissa vem som är oerhört lycklig?! Efter det här gick vi mot Öresundstältet och lyssnade på Carolina Wallin Perez ett tag, hon sjunger så himla vackert!

30 juli Elin och jag hade ett jobb på en fest på kvällen så hon kom hem till mig lite tidigare för att träna det sista. Spelningen gick bra och vi hade riktigt roligt under tiden! Efteråt körde vi förbi McDriven och Elin sov över hos mig.

31 juli Dagen spenderades i båten med fint väder, första solen på länge.
1 augusti Förutom castingen på kvällen var jag och Elin i Malmö hela dagen och hade en shopping/umgås och ha trevligt dag. Dock hittade jag bara två plagg men det gick bra ändå, haha! Senare på kvällen repade jag med pappas band, CBC. De ska spela på Malmöfestivalen och jag har fått vara med och köra, och det ska bli otroligt kul när det är dags!

2 augusti I födelsedagspresent till Rebecka gav jag henne en resa. Den bar mot inget mindre än Göteborg. Det blev en lyckad dag och vi åkte hem med några shoppingpåsar var och oerhört trötta fötter.

3 augusti I onsdags firade vi Emmas födelsedag hemma hos Caroline. Caroline hade kommit hem från Italien och det var riktigt kul att träffa henne igen! Kvällen bestod av grillat, glass och en massa tjejsnack.

4 augusti Nu är vi framme vid gårdagens händelser! På dagen åkte jag till Malmö och blev fotad, det jag berättade innan med mugshotsen. Lite senare på kvällen skulle det vara en överraskningsfest hemma hos Vera för Karin som åker till USA för att gå på highschool om någon vecka. Där stannade jag i några timmar innan jag drog mig hem och umgicks med Emma ett tag framför Burlesque!

Idag har Elin varit här och övat lite inför namngivningen vi ska spela på på söndag. Känner mig lite krasslig så får vara försiktig med halsen. Varför blir man alltid krasslig när det vankas spelningar? Jaja, nu ska jag vara nöjd över att jag äntligen kommit ifatt mitt liv på bloggen. Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: