Sanna Hansson

Borttappad i backen

Kategori: Österrike 2011 ♥

Efter en välbehövd sömn ringde klockan halv åtta imorse. Vi drog på oss mjukisbyxor och gick ner för att äta frukost. Sen klädde vi på oss våra skidutrustningar och begav oss ut i backen. På toppen mötte vi en av reseledarna för en pistvisning. Vi stod på ordentligt, så vi fick åka enormt mycket! Vid lunch åkte vi ner till en undanskymd restaurang i backen. Det är ju inte snö överallt, utan bara på topparna. Här nere vid hotellet finns nästan ingen snö alls. Det var alltså inte så bra med snö runt om det matstället heller. Men vi stakade och åkte tillbaka till startpunkten för pistvisningen. Efter det bestämde vi oss för att åka lite till.

En del av familjen bestämde sig efter ett tag för att åka hem till rummet, så vi åkte ner för att följa mamma till kabinliften. Saken var den att vi inte bestämt exakt träffpunkt, så jag körde ner för backen men hade nu tappat synen av pappa och Hampus. Och när jag tittade upp för backen hittade jag inte heller mamma. Jag var av med hela familjen. Där kan man prata om panik! Jag visste inte alls vart jag skulle, det är ju första dagen. Så efter att jag stått stilla ett tag på samma punkt och ingen hittat mig, stakade jag mig upp för en liten backe till en skidskola. Där inne frågade jag efter telefon och allt löste sig. Anledningen till att jag inte hade med mig min egen telefon var för att vi inte skulle åka ifrån varandra. Men där ser man vad som kan hända. I fortsättningen är det jag som alltid har med mig mobilen.

När vi kom tillbaka efter en lång skiddag traskade vi ner till hotellets restaurang och tog en dricka där. After skin är inte precis samma som i Sverige, inga liveband, vilket är ganska tråkigt. Men skidåkningen är fantastisk så det får väl ta ut varandra! Efter det blev det en välbehövd dusch och mat på ett nytt ställe en bit ifrån hotellet. Maten var underbar och miljön runtomkring likaså! Nu är vi tillbaka igen och planerar en lugn fortsättning på kvällen.
Kram!
Kommentarer


Kommentera inlägget här: