Sanna Hansson

Första dagen i Sölden

Kategori: Österrike 2011 ♥

Nu har vi kommit fram till Österrike och Sölden. Byn är hur fin som helst, och det kommer inte bli några som helst problem att tillbringa en vecka här.

Igår hoppade vi på bussen i Hyllie och sen var vi fast på bussen i cirka 20 timmar. Jag kan inte säga att jag tyckte att bussresan var toppen. Jag mådde inte så bra, eftersom jag brukar bli åksjuk och så har jag varit sjuk hela veckan. Dessutom så var det väldigt trånga platser i bussen. De kändes till och med mindre än platserna i skolbussen. Förövrigt var bussen väldigt lik vår egen skolbuss.

När vi kom fram letade vi upp vårt hotell, Heiners, och gjorde oss hemmastadda. Det är ett jättefint hotell som både har restaurang och ligger bra. Utanför fönstret kan man se kabinliften. Hampus och jag bor i ett rum och mamma och pappa i ett annat, så det är ingen risk för trängsel till duschen. Idag har vi inte åkt skidor, de rekommenderade att man skulle vänta tills imorgon. Men vi har hyrt skidor och sett oss omkring i byn. Mat blev det på hotellet.
Kommentarer


Kommentera inlägget här: