Sanna Hansson

Tack och lov att det är fredag imorgon!

Kategori: Everyday ♥

Är nu inne på dag två av mitt konstanta lyssnande på klassisk musik. Om det sätter sig eller ej, det märker vi. Men jag känner igen fler och fler. Och även matteprovet blev framflyttat till nästa fredag på grund av sjuk lärare. Lite småtråkigt, för nu måste vi börja på nästa kapitel utan att ha gjort provet.

Men imorgon är det i alla fall fredag, och det ska bli hur skönt som helst! På något märkligt vis så känns det ändå som att den här veckan flygit förbi. Och på lördag ska jag och Elin spela på en välgörenhetsgala för Lions, och stödja deras barnfond. Hur bra är det inte att få göra det man älskar och samtidigt veta att man gör det för något bra? Hur bra som helst.
   Och nu ska jag fortsätta lyssna på min musik, och kanske försöka att komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Har dåligt med inspiration nu, tycker jag. Önskar att våren och dess värme kunde titta fram! Har ju även lovat mig själv att inte köpa något förrän våren kommer, och alla affärers vårkollektioner kommer i butik. Ett litet undantag är om jag hittar något i Österrike när vi åker dit. Det har jag nog inte nämnt ens! Men ja, vi ska till ÖSTERRIKE och det ska bli hur kul som helst!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: