Sanna Hansson

Täckdilemma

Kategori: Everyday ♥

Tänkte bjuda er på en liten uppdatering. Inte för att det händer sådär himla mycket när man endast ligger under ett täcke. Jag har hunnit med några avsnitt av favoritserien och försett mig med ett tiotal näsdroppar. 

Och under dagen har jag kommit på att det mest irriterande, i mitt fall, är täcket. Det är hur mysigt som helst, men nackdelen är att det är fyrkantigt. På pricken. Och tror ni att mina sängkläder är fyrkantiga? Nix, de är rektangulära - som det ska vara såklart. Men så sitter man i soffan, och tycker att man behandlar täcket okej. Några timmar senare inser man att det man sticker ner huvudet i inte är själva dunet utan en bit tun tygbit. Dubbelvikt, så två tunna tygbitar, men ändå. Halva täcket är påklätt men hälften inte. Och så blir det alltid! I alla fall på mitt täcke. Är det ens någon annan som har det här problemet?

Det enda som gör att det inte blir så är sängkläderna med tryckknappar längst nere. Men då uppstår i de flesta fallen ett annat problem. Nämligen att täcket samlas i en obekväm klump. Helst gillar det att klumpa sig längst nere vid fötterna, där man behöver täcket som minst. Så vad ska vi göra åt det här problemet? För, enligt mig är det ett väldigt stort dilemma. För några år sen började jag med ett vanligt normalt täcke utan konstigheter. Sen bytte jag upp mig till duntäcke och var varm ett tag. Men nu krävs det ju värmefilt för min del för att trivas helt och hållet.

Och som ni märker har jag väldigt tråkigt, och är väldigt sjuk som ens har ork att skriva om en sån här skitsak.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: