Sanna Hansson

Barndop och ett rent hus

Kategori: Everyday ♥


Åh, vilken dag det hitentills varit!
Hunnit med en massa. Imorse vaknade jag och gjorde mig redo för ett skojigt jobb på ett dop. Den valda låten var "Älskade barn", en mycket vacker låt. Barnet var jättegulligt, och förvånansvärt tyst under hela gudstjänsten. För övrigt så var det väldigt många barn på dopet, har nog aldrig sett så många på ett dop förut! Kändes lite som att dopbarnet var minstingen i släkten ;)
   Efter dopet åkte vi iväg och handlade lite, har nog aldrig känt mig så nyttig som jag gjorde efter den handlingen. Ikväll kommer Emma och Camilla och det blir myskväll, och inget godis. Alla försöker desperat sluta med det, haha! Men nu har jag hittat lösningen. Nämligen torkad frukt och klassikern grönsaker och dippa. Fungerar ju lika bra! Eftersom det är chokladen jag främst ska sluta med... 
    Städning har jag också hunnit med, och även lyckats övertala pappa att dammsuga mitt rum då han vid något tillfälle nämnde att han skulle göra det om jag plockat undan på rummet när det var dags för honom att dammsuga. Toppen! Nu ska jag vila en stund, och göra mig redo för kvällens äventyr!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: