Sanna Hansson

Frukt och bär, jag är kär

Kategori: Everyday ♥

Jag har ju tidigare berättat om löftet, att inte äta något godis på hela 2011, och förhoppningsvis fortsätta med det senare. Ett snesteg har jag råkat göra, och det var när jag bjöds på en chokladbit. Den var utformad som en sten, och jag tänkte inte alls på att det var godis. Men jag tror inte att det gjorde så stor skillnad.

I förra veckan bakade jag en kladdkaka. För kakor fick jag fortfarande äta. Det resulterade i att det blev cirka en bit om dagen, och de där orenheterna på hyn som jag vill slippa kom tillbaka. Så nu har jag strikt gjort om löftet till "Inget godis, inga kakor, ingen glass, inga chips". Jag tror det är lättare att hålla sig ifrån allt. Istället har jag upptäckt en massa andra härliga ersättare. Torkad frukt, dip och grönsaker nämnde jag igår. Men till frukost är det jättegott att svepa ihop frysta bär, nötter, russin och flingor tillsammans med vaniljyoghurt. Mättar sötsuget hur mycket som helst!
   Jag har också lovat mig själv att dricka minst en liter vatten om dagen. Det renar ju väldigt bra och är bra för kroppen. Kommer uppdatera hur det går för mig, så håll tummarna för att det här håller i sig nu också!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: