Sanna Hansson

Are you tired of being an object?

Kategori: Everyday ♥

Onsdag! Ungefär halvtid i veckan. Och SO provet gick bra. Pust! Ännu en punkt att pricka av. Sitter och försöker förstå konst - surrealism, dadaism och så. Ganska enkelt att veta igenkänningspunkterna, dock svårare att se när man väl har konsten framför sig. Menmen, det löser sig nog!

Har varit på piano idag också, och fått en stor sista genomgång på gehörsläran. Väldigt skönt att ha gått igenom det, nu när jag ska söka till gymnasiet och allt. På måndag är det nämligen dags för mig att göra mig audition för Rytmus. Jag hoppas att allt går bra! Provet består av att man ska spela egna låtar, en intervju, gehörstest och eventuellt visa andra musikaliska kunskaper. Är nervös, men samtidigt ska det bli så himla kul. Ibland kan jag längta ihjäl mig och kan knappt vänta tills jag ska få sätta foten på min gymnasieskola. Trots det kommer jag att sakna att ha mina vänner på samma ställe varje dag.
   Det jag längtar efter är att komma bort från all ytlighet som kan finnas här. Att få vara precis som man vill utan att folk dömer en. Att få gå klädd hur man vill utan att folk tittar efter en. Att jag bar hatt på söndagens Ark-konsert i Malmö var det ingen där som reflekterade över. Så vill jag ha det! Jag vill till en storstad nu, är trött på den här lilla byhålan...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: