Sanna Hansson

The apocalypse is over

Kategori: Everyday ♥

Woho! Tio minuter tills det är dags att bege sig till dans, och härmed checkar jag ut från dagens läxläsning. Den här veckan är helt galen! På onsdag har vi både franskaprov och historiaprov. På torsdag har vi engelskaförhör och bildprov och på fredag teorimusikprovet. Puh! Det är bara att ta en dag i taget för att ta itu med det.

Och nu måste jag nämna gårdagens stora händelse. THE ARK! Det var det bästa jag sett på länge. Elin och jag kom ganska långt fram i kön och hamnade nästan längst fram - dock precis vid högtalarna. Men det var så himla bra. Det är många artister som inte kan sjunga live, men det kan man ju då inte säga om Ola Salo! Och se på kläderna bara, så himla coola! Hela bandet var underbart. Däremot blev inte mina mobilbilder underbara, så jag hade tänkt att sno några från Elin när hon lägger ut dem på facebook. För ni måste se någon bild. Tack så himla mycket Elin, du är bäst!

Kommentarer

 • Elin säger:

  Tack själv! Det va riktigt riktigt braa! Och det va jättekul att du kunde följa med! Har på mej min tröja nu faktiskt, haha, tack så mycket för den! :D Du är underbar! (:

  2011-03-21 | 21:58:22
 • Nilla säger:

  Härliga spelningar av ett grymt bra band. Mycket nostalgi och minnen och tårar

  2011-03-22 | 11:32:12
  Bloggadress: http://alliwantistheark.blogg.se/

Kommentera inlägget här: