Sanna Hansson

And the winner is Azerbajdzjan

Kategori: Musik ♥

Är egentligen lite för trött för att sätta mig och blogga nu, men innan jag glömmer det viktiga intrycket av hela Schlagerfestivalen måste jag skriva av mig allt.
Till att börja med, hur cool var inte scenen?! Tänk att de gjort om en fotbollsplan till detta spektakel. Bara det blir pluspoäng, dock lite minus för att bakgrunds"filmerna" var rätt usla emellanåt.
   Måste säga att det gick ganska bra för mina favoriter. Irland hamnade inte superlångt ner. Däremot trodde jag att Ungern skulle gå hem mer. Vad gäller Ukraina, som hamnade ganska högt upp - så tycker jag att man inte minns ett skvatt från låten. Jag och hela familjen konstaterade att det man hade fokus på var inte numret eller låten i sig utan istället den underbara sandkonstnären i bakgrunden, för det var stunning!
   Tycker att Sverige gjorde ett kanonjobb, bara det faktum att det inte har gått så här bra för oss sedan vi senast vann är fantastiskt! Tycker att Azerbajdzjan var helt okej, inget man behöver skämmas för att Europa röstade fram! Undrar hur det kommer att se ut nästa år? Och roligt att körare, låtskrivare var från Sverige. Hörde någon också att de otroligt fina kläderna var designade av Lars Wallin. Så trippelt svenskt! Kommenterar festivalen mer imorgon. Har några tankar om Tyskland och Bosnien Hercegovina också. Men nu knappar jag för högt på tangetbordet och folk försöker att sova. Kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: