Sanna Hansson

Eurovision Song Contest

Kategori: Musik ♥Var nästan klar med det här inlägget när blogg.se bestämde sig för att klicka bort mig från inlägget. *Suck* Jaja, jag börjar om igen.
   Det jag skrev var att Irlands bidrag i Eurovision Song Contest är underbart! Om inte Sverige har någon chans att vinna så tycker jag absolut att Jedward ska göra det. Förutom låten är deras scenspråk helt fantastiskt och jag vill bara hoppa lika mycket som de själva gör. Dessutom hörde jag på TV i morse att det är många som har bettat på att Irland vinner allting! Hoppas.
   Annars är bland annat Finland, Danmark, Island, Ungern och Tyskland starka konkurrenter. Gillar nästan Lenas (förra årets vinnare för Tyskland) låt bättre i år än jag gillade "Satellite" även om den också var bra. Men det är en helt annan genre i år och det är hur bra som helst. Finlands låt "Da da dum" är jättemysig och jag skulle kunna lyssna på den hur många gånger om som helst. Visste ni att han skickade låten till Melodifestivalen i Finland för att kunna klaga på att han inte kom med? Och sen vann han allt i sitt eget land, lite roligt. 
    Ungern är också en stark kandidat, många har klagat eller påpekat att hon är gammal. Jag tror att hon är lite över eller under 40 och från min synpunkt är man väl aldrig för gammal för att vara med? I alla fall inte om man sjunger som henne! Och det är ju en massor med länder som skickar gamla gubbar med basfioler och så vidare.

I alla fall - ikväll är det ett starkt startfält och jag plus hela familjen kommer såklart att sitta bänkade! Nu är det bara cirka 5 och en halv timme kvar tills det börjar. Kram så länge!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: