Sanna Hansson

Fika, inspark, spelning och tjejkväll

Kategori: Everyday ♥

Det har varit en otroligt fullspäckad helg! I fredags efter skolan tog jag tåget till Lund och fikade tillsammans med Camilla och Rebecka. Så otroligt roligt att träffa de igen, eftersom vi inte hinner ses så ofta längre! Det blev mycket prat, skratt och förmodligen världens mest prisvärda te. Efter det tog jag tåget hem igen och fixade mig inför insparken och åkte iväg mot Falsterbo och förfesten hemma hos David. Vid tiotiden gick vi ner mot strandbaden och själva insparken.


David och jag. Lånade bilden från Hannahs facebook, min kamera gick bananas och ville inte alls fota i fredags. 

Eftersom jag kom hem halv fyra efter insparken var det inte världens roligaste att ta sig upp klockan nio nästa morgon. Men så var läget, Elin och jag skulle spela på en dagisinvigning. Hampus var även med och spelade cajon och rytminstrument samt sjöng. Lite kallt var det dock, eftersom spelning höll hus under ett tält utomhus.
     När spelningen var över åkte vi hem och jag tog en snabb powernap innan jag skulle åka iväg till Malmö och Shirin för tjejkväll. Idag fick jag äntligen sova ut, och dagen kommer bestå av att läsa kursplanen för GeMu (musikgehörslära) på Skolverkets hemsida, träna på sångläxan och lite träning med Elin. Kram på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: