Sanna Hansson

Några måndagsfunderingar

Kategori: Everyday ♥

Jag tittar ut genom det stora ateljéfönstret och inser hur otroligt vackra löven är just nu. Kanske borde jag försöka få någon att följa med mig ut och fota i helgen? Dels för att jag behöver en ny profilbild med min nya hårfärg. Och dels för att... jag vill det.

Jag klickade in på Annawiis blogg och ser ytterligare en underbar klänning med långa ärmar. Funderar på om jag kanske borde trycka in en klädspanardag i helgen också?

Så trycker jag igång min Spotify och tänker att jag är väldigt sugen på att gå på en Halloweenfest också... Och på hur mycket jag vill klä ut mig igen. Saknar Tolvåkers utklädningsdag. Om det hade varit förra året hade det varit dags om en vecka igen. Lite sorgligt faktiskt, när jag tänker efter. Och när jag tänker på sorgligt så är det nästan ännu sorgligare att det är kärnämnesvecka i skolan och jag har alldeles för mycket att göra för att sitta och skriva det här relativt meningslösa inlägget. Prov i gehörs och musiklära, miniprov i ekonomi och prov i Demokrati/diktatur/massmedia. Och på något konstigt sätt känns det som att jag redan kan allting och att jag inte alls behöver plugga. Men förmodligen är det just det jag behöver. *Suck*. Sen ska jag även hinna med pianoläxan. Och att duscha. Jag checkar ut, tut!


Bild från förra hösten, riktigt sugen på en ny höst-photoshoot!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: