Sanna Hansson

Produkter

Kategori: Skönhet ♥Lovade ju att visa hårprodukterna så fort som jag provat dem. Och nu har det gått en vecka sedan jag färgade  mitt hår och jag tror nu att jag kan ge ett rättvist utlåtande på de här produkterna.

Guardian angel heat protection
-produkten gillar jag på det sättet att det är en spray istället för oljeliknande konsistens som hos mitt förra värmeskydd. Nu har det ju inte gått så jättelång tid sedan jag klippte mig så jag vet inte riktigt än om det hjälper mot slitna toppar, men det känns inte som att mitt hår är slitet ännu i alla fall.

Torrschampot är jättebra
. Jag har länge velat ha ett torrschampo, men det är inte förrän nu som de kommit i budgetvarianter. Eftersom jag inte varit så sugen på att betala över 100 kronor för 100 ml så har det fått vänta. Men den här flaskan på 200 ml kostade cirka 30 kronor och är bra för sitt pris. Jag slipper nu att tvätta håret varenda dag, vilket är superbra för färgen. Röd färg försvinner ju väldigt lätt!

Hårsprayet är kanske inte det bästa jag provat. Jag tror att jag kommer gå tillbaka till PROFFS hårspray igen, det är det enda som verkligen sitter på mig. Men det är helt okej annars, är kanske inte överförtjust i lukten på det bara.

Så sammanfattande kommer jag förmodligen att fortsätta att köppa värmeskyddet och torrschampot, om jag inte trillar över något bättre.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: