Sanna Hansson

Shopping, bio, mat och lite musik.

Kategori: Everyday ♥

Kom hem för en stund sedan! Har varit en lång men otrolig rolig dag tillsammans med Elin. Vi åkte in till Malmö någonstans vid halv tolv och gick sedan i stan tills affärerna stängde, med lite smått besvikelse och med ganska mycket shoppingsug kvar... Men några fynd lyckades jag haffa till mig, kan visa sen. Efter shoppingen hämtade vi ut biobiljetterna och sen visade jag Elin var skolan låg, i brist på annat att göra. Handling av naturgodis och cola, bio med strömavbrott i mitten, ett oväntat slut, sprang på vänner, åt ciabattas på Waynes coffe och åkte tåg.

 
Och nu sitter jag här. Spelade lite med lillebror också. Vi har hittat en riktigt grym låt och har som mål att spela in den på video innan lovet är slut. Men det låter faktiskt riktigt bra redan!

Ja just det! Förra veckan beställde mamma och pappa ett nytt kök också, och kollade på kakel idag. Köket kommer om några veckor och sen ska några sätta upp det. Är helt uppspelt över detta! Har levt med en garderobsknopp på ugnen som handtag allt för länge nu. Kram på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: