Sanna Hansson

Paradise

Kategori: Musik ♥

Detta är så bra att jag bara känner för att stänga in mig i ett par hörlurar och lyssna på det dygnet runt. Och filmen! Så bra! Detta blir definitivt dagens, kanske månadens låt. Kände att jag var tvungen att tipsa om den, så att det säkert inte var någon som missade detta musikunder.

Dagen har varit lång, idrott på morgonen med ett lyckligt betygssnack. Ensemble och musiklära. Och så utvecklingssamtal. Har övat på pianot och äter nu glass och låtsas som att matten inte existerar. Men jag måste räkna. Det måste jag verkligen. Ska ta itu med det... snart. Kram på er!

//This is so good, I feel like putting my earphones on and listen to it 24/7. And the movie! So good! This will absolutely be the song of the day, maybe of the month. Felt that I had to tip you about it, so that no one didn't miss this musical wonder. This day has been so long. PE, Ensemble and musical theory. And the talk you have with your mentor every semester. Practiced my piano, now eating ice cream. Have do to my maths... soon. Hugs!

Kommentarer

  • Shirin säger:

    Den var verkligen svinbra! Tack för tipset min lilla bajshög! :-)<3

    2012-02-06 | 23:15:12
    Bloggadress: http://shirinelhage.blogg.se/

Kommentera inlägget här: