Sanna Hansson

The purrfect cat

Kategori: Everyday ♥Min absoluta favoritkattfilm på youtube. Världens gulligaste katt. Håller ni med?

Winterbird

Kategori: Dagens outfit ♥Gårdagens outfit
klänning H&M, kofta Lindex, halsduk New Yorker

Dagen i bilder

Kategori: Everyday ♥

I should tell you

Kategori: Everyday ♥


Godmorgon! Haha, bilden däruppe! Det ser ju inte ut som mig längre. Jaja, är man sjuk, då har man rätt att redigera sina bilder till oigenkännlighet...
Ska snart ta ett bad, och efter det ta itu med lite matte. Nu får det vara nog. Jag vill inte vara sjuk längre! Det är världens tråkigaste.

Jag är inte blind

Kategori: Everyday ♥

Jag har skrivit klart min uppsats om termosar, om värmeisolering. Äntligen! Nu har jag det ur världen och det är världens skönaste känsla att vara klar. Och jag tror den blev "kickass"-bra! Vi får hoppas läraren håller med mig, haha! Matteboken, franskaböckerna och engelskaromanen ligger bredvid mig med ledsna miner. Vill att jag ska ta mig an dem. Min kropp vill inte, min hjärna vill. Mitt hjärta vill vara någon annanstans och mina fingrar vill slippa och istället skriva världens längsta blogginlägg om vad som pågår i min hjärna. Men eftersom det skulle blivit en bok, kanske en hel serie med böcker så ska jag låta er slippa det. Jag delar upp det. Och snart har jag bloggat i ett år. En blogg som började med "ih, jag ska blogga i England" till en som handlar om tankar. Och jag bloggade aldrig i England. För damen vi bodde hos hade ingen dator... Och jag har försökt att vara en modeblogg, men det är inte jag heller. Visst, jag älskar kläder och visst, det kommer en del inslag av den biten. Men på mitt vis. Jag tänker inte apa efter alla andra. Jag tänker vara jag. Så när det kommer till mode, så får det bli lite som det blir. Dagens outfit när jag har tid, och modetips när jag har snubblat över något underbart.

Jag kanske inte heller är världens mest personliga på min blogg heller. Jag är inte den som kommer skriva ett helt inlägg om hur jag bråkat med någon. Jag vill inte blotta folk så. Det bryr ju inte ni er om? Det är min ensak. Däremot älskar jag att skriva vad jag tycker, och jag älskar att skriva känslor på ett sätt som inte är jag. Men ändå är det jag. För jag kan inte skriva om saker som inte funnits för mig. Det måste ha funnits framför mina ögon. Därför kommer mina ord sällan att ta slut. För jag har så mycket att berätta. Jag har sett så himla mycket. Och jag är inte blind än...

Dreamgirls

Kategori: Everyday ♥

Godmorgon solstrålar!
Själv är jag en lite krassligare solstråle, men jag har nääästan fått tillbaka min röst nu. Jag hoppas på skola imorgon, men jag tror inte det blir så. :(
Jag vaknade precis och tänker nu ligga nedbäddad i soffan igen, nu tillsammans med filmen "Dreamgirls" som jag ännu inte hunnit se, och frukost.

Gick precis in på H&M's sida. Lanvins kollektion för H&M släpps ju idag, och på nätet kl 8.00. Men! Är folk komplett datanördar! Jag kunde inte ens komma in på sidan för den sa "Det är fullt i butiken, det är många som vill handla. Försök senare igen". Det är galet om något! Det ska väl ändå gå in att gå in på shoppen. Det är ju internet. Kan det verkligen bli fullt där!? Det är inte ens säkert att jag ska handla något, jag vill bara kolla liksom, hehe ;)

Kram på er, ta hand om er idag för det tänker jag göra!

Julstämning

Kategori: Everyday ♥

Okej, jag slänger in ett sista inlägg innan det är dags för kudden. Inga tidsinställda inlägg i kväll inte! Men en ny header och ny bakgrundsfärg. Inte särskilt julig kanske, men jag är nöjd. Den är enkel, och jag är glad på bilden. Jag är en glad person. Faktiskt...

Och på tal om jul, så är det ju första advent på söndag! Hur sjukt är inte det? Då är det dags att sätta upp min lilla låtsasgran i rummet och hänga upp julstjärnan. Snart dags för skolans julshow, julafton, nyår, julklappar och allt sånt! Det är dags för julbetyg och allt annat läskigt. Det är tiden på året då man bjuder hem alla trevliga typer på glöggkväll och sitter och pysslar med nejlikor och apelsiner samtidigt som man knaprar på en pepparkaka. Det är jul. Och jag känner mig faktiskt ovanligt sugen på det. Samtidigt vill jag inte ha lov. Jag är inte färdig med HT 10 än. Inte än....


Min fina lilla julgran förra året :)

Today for you, tomorrow for me

Kategori: Everyday ♥


Inte fått så mycket som jag skulle vilja få gjort klart idag. Det är lite läxor... Men jag har varit sjuk.. Och jag har inte orkat! Det är så jobbigt, jag orkar ingenting och det är verkligen inte min personlighet. Jag vill hoppa runt och dansa, sjunga låtar och spela mina egna låtar. Inte sitta i soffan med en slarvig knut och se sliten ut. Jag vill bli frisk. För jag har mycket som ska göras denna veckan. Jag har mycket jag VILL göra. Jag vill dansa, jag vill spela och piano och sjunga såklart. Men jag vill tillexempel vara med på Furulunds julmarknad och dansa på fredag, jag vill jättegärna vara med mina vänner på lördag. Och jag vill träna med Elin på söndag och vara med på en adventsgudtjänst med dansen. JAG VILL. Så låt mig!

För att jag inte kan få fram ett pip

Kategori: Everyday ♥

Jag är hemma. Jag ville till skolan. Jag ville inte sitta hemma och låta som en kille i mitten av målbrottet. Det var ingenting jag önskade mig. För jag ville faktiskt till skolan. Jag ville dit, och fråga mig inte varför. Eller jo, för all del, gör gärna det. Frågan är om du kommer få ett så bra svar som du önskat dig, för det kan jag inte lova.

Antingen är det för att jag inte vill halka efter, och det är en rätt stor anledning isåfall. För vem vill sitta och göra saker i efterhand? Är det för att jag stressas av att inte kunna träna till julshowen, eller kanske för att inte kunna sjunga. Jag vill inte riktigt acceptera att jag är sjuk. Det är alltid den här sjukan, talsvårighet, som kommer så här dags på året. När jag behöver min röst som mest. Och det gör mig så himla irriterad. Kan det inte komma på sommaren, när jag inte behöver den lika mycket? Nästa vecka är det dansshow på LL Dance Studio. Jag behöver min sångröst mer än någonsin. Så nu ber jag för att min röst ska komma tillbaka! Jag dricker te, ligger nerbäddad, har badat och gjort allt jag kan. Snälla gör mig frisk. För jag tror jag vill till skolan. Jag vet varför. Jag vet varför och jag har det på tungan, men jag kan inte få fram ett pip.

Drömmer

Kategori: Everyday ♥

Jag vill prova det här med tidsinställda inlägg. Jag lovar, det kommer inte bli en vana att låtsas att jag skriver vid en viss tidpunkt. När det är tidsinställt, då kommer jag berätta det också.

När det här "is out on the market" så ligger jag säkert och sover. Drömmer säkert om morgondagen eller något jag önskar jag hade. Drömmer att jag vore frisk och inte kraxade som en kråka. Att jag kunde åtminstone få bli frisk till fredag eller när det nu blir nästa gång jag verkligen behöver min sångröst. Jag kanske drömmer att ett flygplan tar mig till en ny plats där jag aldrig förr varit. Att jag träffar en ny person som ändrar mitt liv, att jag träffar någon jag vet vem det är som ändrar mitt liv. Jag kanske drömmer om den jag allra minst vill drömma om, eller så drömmer jag om den jag allra mest vill drömma om.

Jag kanske drömmer att jag slår till någon som jag ogillar, gör något oförlåtligt. Eller så drömmer jag om min framtid, eller kanske om när jag var liten. Jag kanske drömmer att jag svävar eller att jag faller. Det kanske är så att jag inte drömmer något överhuvudtaget i natt. Men igårnatt hade jag en väldigt konstig slags sömn. Jag drömde om allt som hade pratats om på kvällen. Eller så drömde jag inte, utan bara halvsov i 6 timmar och tankarna surrade. Jag kanske bara hittar på att jag drömmer när jag berättar om drömmar.

När jag var liten så drömde jag alltid om postlådor med mitt och någon annans namn, eller så drömde jag om mitt eget knäckebrödsland. Jag fantiserade i sömnen om krokodiler som åt upp mig och jag drömde mardrömmar. Nu drömmer jag mest sånt som kan hända. För det mesta sånt som jag vill ska hända. Ibland är drömmarna en fristad för mig, och det är underbart. Nu ska jag sova, och om ni vill så kan ni ju underhålla er själva med att räkna hur många gånger jag skrivit drömmar, drömde, drömmer eller liknanade i denna lilla söta text.
DRÖM SÖTT!

Yesterday I was laughing about my worries

Kategori: Everyday ♥

Bilder från en härlig kväll med Rebecka, Alexandra, Camilla och Emma.

På golvet

Kategori: Everyday ♥

Jag har haft mitt rum som det är nu i cirka två år. Jag har druckit te där, jag har fikat där men jag har aldrig ätit riktig mat där vilket egentligen är ganska konstigt. Jag har ett lågt bord, eftersom mitt rum är orientaliskt inrett, och sittpuffar runt om det. Idag invigs mat där inne. Och om någon som ska hit läser, bli inte rädd. Det är faktiskt ett väldigt fint rum, hehe. Och väldigt mysigt också :)


Ett helt perfekt matbord i min mening! ;)

Hair

Kategori: Everyday ♥

Har nyss suttit och gråtit till slutet av Hair. Inte Hairspray, utan Hair. Älskar den filmen! Om ni inte har sett den är det absolut en film ALLA måste ha sett innan man dör!
    Efter skolan blev det två timmars jobb i godisaffären, sen pizza, lite spelande med familjen och sedan som sagt film. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna när som helst. Så jag tror det blir sängdags för mig nu. Imorgon har jag sovmorgon och på kvällen ser ut att spenderas med vänner! Godnatt på er! Kram.

Nu är det jul igen?

Kategori: Everyday ♥

En trevlig onsdagskväll sitter jag i soffan, har precis fixat lite med tonarterna till julshowen och sitter och äter pepparkakor, mandlar och clementin. Kan det bli mer jul? Bör nog strax ta itu med min biologi, inte fullt lika kul och inte ens på gränsen till juligt.
På tal om clementiner, titta vad jag hittade ovanpå mitt skåp idag! Mobilbilder blir aldrig bra, men detta är så "fantastikst" att jag måste visa ändå...


Ja, detta är alltså en clementinklyfta! Är det inte en sjukt rolig form på den. Kan ens en sån klyfta få plats inne i en clementin, apelsin, mandarin eller vad det nu är? Skrattade gjorde jag i alla fall åt den. Haha, kram på er!

Gudmor

Kategori: Everyday ♥

Jag vet att det har varit dåligt med inlägg.
Jag har haft mycket att göra, även om det är den mest vanliga och den mest dåliga ursäkten i världen. I fredags var det ett dansjobb, i lördags träning och i söndags dop. Så det var egentligen ingen dålig ursäkt trots allt.
Och nu är jag gudmor eller fadder, vilket man nu föredrar. Det känns väldigt bra, och det är hur kul som helst.
Tänk ändå, när Helmer är 15 så är jag 30. Kommer jag att vara coola kusinen, eller kommer jag att vara coola kusinen? ;)
Nu måste jag snart byta om, idag blir det träning. Så himla skönt och kul! Kram!

Den dagen

Kategori: Musik ♥

Efter träningen idag ska jag ta hand om mig själv.
När jag är klar med det ska jag spela in mina låtar i pianoversion, annars kommer det aldrig bli av. Har så mycket inspiration nu, är trött på att inte ha spelat in dem och jag har tid över till det. Och det är inte något som händer särskilt ofta. Jag har två A4-block fyllda med egna låtar. Jag spelar sällan dem för andra. Dock ligger en på youtube, men det är inte jag. Det är inte så jag vill låta. För det är inte min stil. Idag är den dagen.

I need you to understand

Kategori: Musik ♥

Baby you're a firework

Kategori: Everyday ♥


Ibland vet jag inte vad som händer med mig. Jag var hur pigg som helst när jag kom till skolan och väldigt glad. Desto längre dagen går, desto mer trött och nere blir jag. Sen efter sista lektionen när jag går ut från klassrummet och bort till skåpet, känns det som att jag ska börja skratta och jag gör det också. Det är skumt, antagligen är jag väl bara övertrött. Men hur förklaras då gladheten, överdrivet, igår? Jag hade ju inget speciellt att vara glad över. Jag vet inte vad det är...

I wanna give you a good song

Kategori: Everyday ♥

Denna dagen har varit glad, eller jag har varit riktigt glad, och jag vet inte varför!
Har hunnit klart med läxorna till imorgon, även spelat lite piano men det behövs nog mer vilket jag faktiskt hinner! Sen är det träning, först som hjälpledare till dansprinsessorna och sen latinfusion. Känner mig riktigt sugen på träning idag. Idag ser jag positivt på ALLT. Kram!

Kura Skymning

Kategori: Everyday ♥

Hej!
Nu har jag nästan precis kommit hem från Elins och min lilla spelning på biblioteket i Kävlinge. De läser snuttar ur böcker på något som kallas "Kura Skymning" och emellan det pratet skulle Elin spela sololåt på piano och jag sjunga en med Elins pianospel. Väldigt trevligt var det. Vi stod uppe på något slags loft medans de andra få människorna som var speciellt inbjudna satt nere i biblioteket och lyssnade. De hade släckt ner också, så det var riktigt mysigt. Som tack för hjälpen fick vi varsin biocheck. Det tackar vi för. Just nu är jag väldigt trött, så jag tänkte slänga på mig myskläder, tvätta av smink och sätta mig i soffan och zappa lite mellan kanalerna. Vi hörs imorgon. Puss och kram!


Slänger in ytterligare en bild från i lördags.

This piece of poetry is meant to do harm

Kategori: Everyday ♥

"Människan har fel storlek. Hon behöver vingar, men det finns inga vingar kvar i hennes storlek. Hon letar överallt, i varenda liten gatubutik men hennes storlek är slut eller finns inte. Hon gör allt för att göra sig själv mindre för att passa i en storlek mindre. Hon kan inte. Hon kan inte pressa sig så. Hon vill veta hur man gör för att passa i de vingarna man ska. Hon vill vara som alla andra. Hon vill bygga upp ett liv, inte ha så dåligt självförtroende, kunna fixa egna vingar. Lära sig att bli självsäker, kunna prata med alla och göra vad hon vill. Men det finns inga vingar, och det knäcker människan."

Stop me if you think that you've heard this one before

Kategori: Everyday ♥


Nu sitter jag här i sängen, är måttligt glad över att det är tillbaka till skolan imorgon... Vill ju fortfarande ha lov, känns inte som att jag hunnit med någonting denna veckan! Men aja, kvällen igår var ju riktigt härlig - sånt vill vi se mer av! Har även hunnit med att jobba idag, fem timmar blev det idag. Sen åkte jag hem till Elin och vi tränade till dopet som vi ska spela på nästa vecka. Det är min lille kusin Helmer som ska döpas, och jag ska även vara gudmor. Dagen till ära har jag köpt en blå klänning för att matcha fodret på kusinens dopklänning. Iiih! Det kommer bli så himla kul. Att spela och sjunga när man verkligen sjunger till någon man känner är det roligaste som finns. Eller som när man tänker på något när man sjunger. Att man vet vem låten är till. Det älskar jag.
Nu ska jag snart stänga ner datorn och spela lite piano och sjunga. Sen hörde jag att det var MTV EMA Awards idag klockan 21.00. Kanske något att sikta in sig på? Vi hörs, kram!

You can bring everything down to chemicals but you can't explain a love like ours

Kategori: Dagens outfit ♥topp H&M, jeans Topshop, armband MiLajki, rosett Glitter

Gårdagen

Kategori: Everyday ♥

Godmorgon!
Idag är jag riktigt trött, men det är verkligen värt det. På tal om förra inlägget så blev det varken rosett eller hatt i slutändan... Men det var riktigt kul. Det finns kanske inte så mycket att berätta här, så jag slänger in lite bilder istället.Beslutsångest

Kategori: Mode ♥Hatt eller inte hatt... det är frågan!
UPDATE: Bara för det blev det en rosett! ;)

I see sparks fly whenever you smile

Kategori: Dagens outfit ♥
leggings Gina Tricot, klänning Topshop, kofta Gina Tricot, halsband Thomas Sabo

Kram

Kategori: Everyday ♥

Herregud, igår blev det 106 besökare. Det måste nog  vara mitt rekord, och jag är så otroligt glad!
Idag är det jobb till fyra, sen åker jag iväg på tjejkväll. Just nu måste jag nog fortsätta att fixa mig, men jag hoppas att jag hinner slänga in en dagens outfit. Kram så länge!

Klippning, träning och jobb

Kategori: Everyday ♥

Godkväll!
Har precis kommit hem från fem timmars jobb i godisaffären. Nu sitter jag här i soffan och tänker tillbringa de nästa timmarna med Chic och Glaze som inhandlades idag. Har varit flitig med bloggtrafik nu, och det visar sig på statistiken! Det är så roligt när det blir en sån kurva, speciellt när det är på rätt håll.
     Har även klippt mig idag, inte så stor skillnad, men allt slitet är borta. Före det tränade jag och Elin i Smörjgropen i Kävlinge, på måndag ska vi ju spela på Kura Skymning på biblioteket där. Vi hörs senare, eller imorgon. Kram!

Is this the recording studio?

Kategori: Dagens outfit ♥
jeans Topshop, vitt linne H&M, stickad tröja Weekday, armband KappAhl, Åhlens, Glitter, Gina Tricot.

Paparazzis

Kategori: Everyday ♥

Granskar paparazzis allt? Granskar de bilderna i detalj och märker varendaste liten sak som en bruten nagel? Märker de om man har en finne i pannan och zoomar in den för att sälja den till tidningar, märker de andra småsaker? Jag hade aldrig klarat att vara kändis och bo i USA, eller jag tror inte det. Tänk att alltid bli fotad var man än går. Och alla komplex man har, de förstorar tidningarna och gör till senaste nytt på alla löpsedlar.
     Är paparazzis kalla personer? Har de inget hjärta? Eller är de bara fotografer som misslyckats med sitt yrke. Fått ta första bästa. Ligga i buskar och gömma sig bakom husknutar för att tjäna pengar till mat på bordet. Är det så? Eller tycker dem att det är kul?! För det kan jag absolut inte förstå. Hur kul är det egentligen att snoka i människors liv, när man inte ens känner personen i fråga? Usch nä. Paparazzi är något jag aldrig skulle vilja jobba med.

Varför är vi så besatta av kändisars liv? Bara för att de har blivit berömda så spelar plötsligt ett myggbett på någon annans ben någon roll. Om du mötte en person på gatan, skulle du då bry dig om vilken hårfärg eller ögonfärg hon eller han egentligen hade? Precis. Så varför paparazzis - vad är meningen med det yrket. I min mening är de riktigt meningslösa. Tummen ner!

I won't tell anyone how you're voice is my favouritesound

Kategori: Dagens outfit ♥
klänning H&M, kofta Lindex, halsduk Gina Tricot, leggings Ullared

If it kills me

Kategori: Everyday ♥

Godmorgon!
Idag tog jag itu med det som sket sig helt igår. När jag vaknade, idag vid mer okej tid, så bytte jag om och gick ut och sprang. Okej, jag ska inte ljuga... Jag kanske inte sprang hela tiden. Men det känns i alla fall bra! Nu sitter jag som en sten i soffan och väntar på att få duscha och sen åker jag iväg till Lund med mamma. Kram!

Three doors

Kategori: Dagens outfit ♥skor Deichmann, byxor BikBok, linne Gina Tricot, kofta H&M, halsduk Cubus

Ny dag

Kategori: Everyday ♥

Godmorgon!
Igår hade jag bestämt mig för att gå upp extremtidigt för att gå ut och jogga lite. Ställde klockan på 6, hurtig som man är på kvällen... Slutade med att jag ställde om till 7.00, sen 8.00. Alltihop slutade med att jag gick upp 9.05... Så bra är jag på att gå upp! Haha, det funkar visst inte med tidiga joggingturer för mig. Men nu är jag uppe i alla fall!
   Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag åka iväg på ett ärende. Sen åker jag hem igen och gör mig klar för bowling och mat med några tjejkompisar. Det ska bli riktigt kul, var så längesen jag bowlade! Har säkert tappat en del av min "talang" sen sist, haha! Men det kan vara bra att träna. Om en vecka ska vi bowla med klassen så det är ett plus. Nu måste jag fixa mig, vi hörs! Kram.

Lookbook fall inspiration

Kategori: Mode ♥       

Pannkakor

Kategori: Everyday ♥

Hej!
Sitter hemma hos Jennifer med Louise just nu, för en stund sen åt vi pannkakor. När man har en syltflaska och en pannkaka så kan fantasin flöda rätt mycket...Treasure

Kategori: Dagens outfit ♥


svart linne H&M, stickad tröja Monki, jeans Topshop, strumpor KappAhl, armband Glitter och Åhlens

Beloved wardrobe

Kategori: Mode ♥
JAG HAR STÄDAT!! Igen... haha! Har i alla fall rensat ut en hel påse med för små kläder. Nu ska jag snart sova. Imorgon får vi se vad morgondagen har att bjuda på. Kanske byta sängkläder, och dammsuga. Eller något roligare. Vi får se vad det blir. Kram!

Oh those crazy pants

Kategori: Mode ♥
Jag har köpt ett par Colorelle-byxor. Älskar dem, och har velat ha dem länge. Nu blev det äntligen av. Ni kommer i alla fall inte ha svårt att känna igen mig i dessa... Köpte en himla massa annat också, men det visar jag kanske någon annan gång. Puss!

Shoppinglista

Kategori: Everyday ♥

Idag är jag så övertrött man kan bli!
Men vid elva går bussen till Malmö, så jag får väl fortsätta att fixa mig snart. Fötterna gör ont, för jag lyssnade inte på vad mamma sa när hon sa att man får ont i fötterna med en hel dag klackar och stå i. Men nä, det får jag ju inte i skolan. EFTERSOM JAG INTE STÅR! Hur korkad får man vara... Aja, nu gäller det att få lite energi. Åh, jag har en hel sida shopping som måste bli avklarad. Och jag vet i och för sig vart allt finns, för första gången. Det känns bra.
   Ska bland annat fixa en blå klänning till kusinens dop, för att matcha hans foder på klänningen. Gulligt va? Tänkte mig sån babyblå, eftersom det är dop. Har dessutom velat ha en sån klänning. Askgrått nagellack, midjekjol, vardagsklänning, knytskärp av mocka med mera är bara en bråkdel av allt som står på listan.
I'm off, vi hörs sen!