Sanna Hansson

Drömmer

Kategori: Everyday ♥

Jag vill prova det här med tidsinställda inlägg. Jag lovar, det kommer inte bli en vana att låtsas att jag skriver vid en viss tidpunkt. När det är tidsinställt, då kommer jag berätta det också.

När det här "is out on the market" så ligger jag säkert och sover. Drömmer säkert om morgondagen eller något jag önskar jag hade. Drömmer att jag vore frisk och inte kraxade som en kråka. Att jag kunde åtminstone få bli frisk till fredag eller när det nu blir nästa gång jag verkligen behöver min sångröst. Jag kanske drömmer att ett flygplan tar mig till en ny plats där jag aldrig förr varit. Att jag träffar en ny person som ändrar mitt liv, att jag träffar någon jag vet vem det är som ändrar mitt liv. Jag kanske drömmer om den jag allra minst vill drömma om, eller så drömmer jag om den jag allra mest vill drömma om.

Jag kanske drömmer att jag slår till någon som jag ogillar, gör något oförlåtligt. Eller så drömmer jag om min framtid, eller kanske om när jag var liten. Jag kanske drömmer att jag svävar eller att jag faller. Det kanske är så att jag inte drömmer något överhuvudtaget i natt. Men igårnatt hade jag en väldigt konstig slags sömn. Jag drömde om allt som hade pratats om på kvällen. Eller så drömde jag inte, utan bara halvsov i 6 timmar och tankarna surrade. Jag kanske bara hittar på att jag drömmer när jag berättar om drömmar.

När jag var liten så drömde jag alltid om postlådor med mitt och någon annans namn, eller så drömde jag om mitt eget knäckebrödsland. Jag fantiserade i sömnen om krokodiler som åt upp mig och jag drömde mardrömmar. Nu drömmer jag mest sånt som kan hända. För det mesta sånt som jag vill ska hända. Ibland är drömmarna en fristad för mig, och det är underbart. Nu ska jag sova, och om ni vill så kan ni ju underhålla er själva med att räkna hur många gånger jag skrivit drömmar, drömde, drömmer eller liknanade i denna lilla söta text.
DRÖM SÖTT!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: