Sanna Hansson

Paparazzis

Kategori: Everyday ♥

Granskar paparazzis allt? Granskar de bilderna i detalj och märker varendaste liten sak som en bruten nagel? Märker de om man har en finne i pannan och zoomar in den för att sälja den till tidningar, märker de andra småsaker? Jag hade aldrig klarat att vara kändis och bo i USA, eller jag tror inte det. Tänk att alltid bli fotad var man än går. Och alla komplex man har, de förstorar tidningarna och gör till senaste nytt på alla löpsedlar.
     Är paparazzis kalla personer? Har de inget hjärta? Eller är de bara fotografer som misslyckats med sitt yrke. Fått ta första bästa. Ligga i buskar och gömma sig bakom husknutar för att tjäna pengar till mat på bordet. Är det så? Eller tycker dem att det är kul?! För det kan jag absolut inte förstå. Hur kul är det egentligen att snoka i människors liv, när man inte ens känner personen i fråga? Usch nä. Paparazzi är något jag aldrig skulle vilja jobba med.

Varför är vi så besatta av kändisars liv? Bara för att de har blivit berömda så spelar plötsligt ett myggbett på någon annans ben någon roll. Om du mötte en person på gatan, skulle du då bry dig om vilken hårfärg eller ögonfärg hon eller han egentligen hade? Precis. Så varför paparazzis - vad är meningen med det yrket. I min mening är de riktigt meningslösa. Tummen ner!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: