Sanna Hansson

Modevisning, rep och fotografering

Kategori: Everyday ♥

Nu har jag sådär übermycket att berätta igen! Efter vi kommit hem från Stockholm har jag hunnit med en modevisning i Malmö, där jag gick kläder för Jenny Grettve. Det var otroligt roligt, och det kändes oerhört lyxigt att få håret stylat och bli sminkad av proffs. Förutom detta har jag övat två gånger med pappas band, på söndag är det ju dags för spelningen på Malmöfestivalen och nu börjar jag bli lite nervös. Men det låter bra och det kommer bli hur bra som helst!

Idag är jag nästan precis hemkommen från Ängelholm och ett jobb hos ett företag som ska nylansera sin webshop. Vi har fotat kläder hela dagen och jag är helt slut i kroppen, fast det varit riktigt kul! Även här blev det styling och fina kläder! Det händer mycket roligt just nu.

Förutom en massa saker som hänt har jag egentligen massa kläder att visa er som jag köpte i Stockholm och har plockat på mig sedan sist. Kanske visar om jag får till några bra bilder! Vet inte hur det kommer att bli med outfitbilderna framöver, kanske någon då och då men inte lika mycket uppdatering som innan sommaren.


Bild från modevisningen tagen från en av modellernas facebook. Jag är nummer fem från vänster.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: