Sanna Hansson

Stockholm

Kategori: Everyday ♥

Släpper den förmodligen största bildbomben någonsin i bloggen med bilder från Stockholmsresan! Efter 6 timmars bilresa i förrgår kom vi hem mitt i natten och igår hade jag inte orken att blogga om resan. Men jag gör som vanligt. Rabblar det efter dagar alltså.

Tisdag Vi kom fram tidigare till hotellet än vad vi trodde så vi fick vänta ett tag tills vi fick rummet. Hotellet var unerbart fint, även rummet! I källaren låg ett spa och hotellet såg nästan ut som ett slott, enligt mig i alla fall. När vi packat upp våra väskor tog vi bussen in till stan och Skansen för att ta platser till "Allsång på skansen". Första platsen blev bakom ett träd men folk gick tydligen efter genrepet, så vi kunde ta en riktigt bra plats där man såg hela scenen. Hela kvällen och stämningen var underbar"

Onsdag På morgonen tog vi oss upp i hyffsad tid och åt världens godaste hotellfrukost! Sen åkte vi in till stan igen för en hel dag av shopping vid Sergelstorg. Jag tror aldrig att jag har sett så många och så stora H&M-butiker! Nu kommer man ju aldrig att vara nöjd med de i Skåne, haha... Efter en lång dag tog vi oss till Pizza Hut och åt middag där.

Torsdag Den här dagen blev en dag utan shopping. Vi började med att åka till Naturhistoriska museet för att titta på allt där, mest för att se Cosmonova. Det är som bio fast det är en jättehög och bred skärm som nästan går runt om dig. Kvällen spenderades i källaren på hotellet, på spat där. En jättemysig pool och bastu och lugn musik. Somnade snabbt på kvällen!

Fredag Det här var vår sista dag i huvudstaden och vi började med att gå en lång runda från hotellet för att komma till Haga slott, som låg relativt nära. Men eftersom Viktoria och Daniel har flyttat in där var det mest buskar runt om huset så att man inte kunde se. Men det var mysigt ändå. Sen letade vi upp en busshållsplats och åkte in till Gamla Stan för att strosa runt och gå i de smala gränderna. Efter lunchen gav vi oss in i shoppingdjungeln igen och gjorde fler fina fynd. Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att åka Skyview:en uppe på Globen. En riktigt häftig upplevelse!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: